ou

Samlingsplatsen för aktuella svenska och europeiska offentliga upphandlingar!

Om oss

Om oss

Offentligaupphandlingar.se har samlat Sveriges och Europas aktuella offentliga upphandlingar på ett och samma ställe. Du kan vara säker på att hitta vad du söker oavsett storlek, branschområde, typ av upphandlande enhet och tröskelvärde.

Vi ser ett behov hos Sveriges företagare att förenkla upphandlingsprocessen och har därför samlat upphandlingsannonserna på ett och samma ställe. Med ett bevakningsabonnemang hos oss blir du meddelad om de senaste publicerade upphandlingarna direkt via e-post eller SMS.

Vi erbjuder dels ett gratis testabonnemang, så du får en chans att utvärdera tjänsten, men även ett mer skräddarsytt årsabonnemang. Med ett 12 månaders abonnemang får du större frihet att utforma bevakningen så den passar dig och din verksamhet. Bland annat får du möjligheten att välja till fler CPV-koder och skapa underkonton till dina medarbetare.

Vi vet att det brukar dyka upp många frågor under en upphandlingsprocess och upphandlingsunderlagen är ofta svårtolkade. Detta kräver snabb och okomplicerad kommunikation med den upphandlande enheter. Vi har därför skapat Sveriges mest kompletta sökmotor över kontaktuppgifter till alla upphandlande enheter. Allt för att du enkelt ska kunna kontakta rätt enhet i rätt tid.

För att du ska kunna göra så bra affärer som möjligt så har vi även skapat en kort onlineutbildning samt en sammanställning över de vanligaste frågorna rörande offentlig upphandling. Genom några enkla knapptryck kan du ta del av vårt utbildningsmaterial som lär dig dem viktigaste aspekterna och ger dig svar på dem vanligaste frågorna.

Kort och gott har vi allt du behöver för att bli en expert på offentliga upphandlingar, ta kontroll över processen och börja hitta affärerna som gör att din verksamhet växer sig ännu starkare.

Har du några frågor rörande våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss via info@offentligaupphandlingar.se eller på telefon 040-601 17 17!

Ring oss

Vill du att ditt bevakningsabonnemang ska omfatta ett större antal bevakningar?
Vill du lägga till fler användare? Kontakta kundtjänst på telefon 040-601 17 17 så hjälper vi dig med dina önskemål!

Beställ offentliga handlingar

Beställ offentliga handlingar

Att beställa och studera arkiverade vinnande anbud och förfrågningsunderlag ökar dina chanser att själv bli en framgångsrik anbudsgivare.

Läs mer här
Anbudsguiden

Anbudsguiden

Anbudsguiden förenklar anbudsprocessen! Vi hjälper dig med allt från en komplett utformning av anbud till förklaringar av svåra ord.

Läs mer om anbudsguiden
bevakningskonto

CPV-koder

CPV-koder är en förteckning där alla tjänster och produkter har försetts med en kod för en enklare administrering hos EU (TED).

Hitta rätt CPV-koder