ou

Samlingsplatsen för aktuella svenska och europeiska offentliga upphandlingar!

beställ

Beställning av offentliga handlingar

Offentligaupphandlingar.se erbjuder dig att beställa och studera arkiverade vinnande anbud, förfrågningsunderlag och en rad andra offentliga handlingar. Du kan lära dig mycket av de tidigare vinnande anbuden eftersom anbudsgivaren lyckats framhäva sina produkter och tjänster helt i enlighet med den upphandlande enhetens behov.

Vi presenterar även äldre förfrågningsunderlag som kan ge mycket matnyttig information ifall du ska genomföra en upphandling du inte har erfarenhet av. Med tillgång till dessa handlingar kan du förstå hur ett exemplariskt anbud eller förfrågningsunderlag ska konstrueras, hur du bäst formulerar vissa krav och se hur det har gått för andra i olika upphandlingar. Beställ handlingar och ta chansen att förbättra ditt eget anbud eller underlag redan idag!

I formuläret nedan kan du enkelt fylla i vilken typ av handlingar du vill beställa och hur du vill att vi levererar dem till dig. Vi tar fram kopior på dokumenten från de olika offentliga enheterna och skickar dem till dig så fort som möjligt!

Prislista:

Grundavgift* 129 kronor exkl. moms
Per sida: 15 kronor exkl. moms
Maxpris: 995 kronor exkl. moms

*0 kronor i grundavgift för kunder som tecknat utökat bevakningsabonnemang

Fyll i nedanstående uppgifter.

Beställning av dokument

Leverans av dokument

Jag vill ha dokumentet levererat via

Observera

*Vi kan aldrig garantera att det begärda anbudet är tillgängligt, föreligger ett sekretessbeslut klassas ej handlingen som offentlig. En faktura skickas med era begärda handlingar enligt vår prislista. Porto och eventuell kopieringskostnad från kommun/myndighet tillkommer.

Ring oss

Vill du att ditt bevakningsabonnemang ska omfatta ett större antal bevakningar?
Vill du lägga till fler användare? Kontakta kundtjänst på telefon 040-601 17 17 så hjälper vi dig med dina önskemål!

Beställ offentliga handlingar

Beställ offentliga handlingar

Att beställa och studera arkiverade vinnande anbud och förfrågningsunderlag ökar dina chanser att själv bli en framgångsrik anbudsgivare.

Läs mer här
Anbudsguiden

Anbudsguiden

Anbudsguiden förenklar anbudsprocessen! Vi hjälper dig med allt från en komplett utformning av anbud till förklaringar av svåra ord.

Läs mer om anbudsguiden
bevakningskonto

CPV-koder

CPV-koder är en förteckning där alla tjänster och produkter har försetts med en kod för en enklare administrering hos EU (TED).

Hitta rätt CPV-koder