Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta att använda sidan accepterar du användandet av cookies.

Om oss

Offentligaupphandlingar.se har samlat Sveriges och Europas aktuella offentliga upphandlingar på ett och samma ställe. Du kan vara säker på att hitta vad du söker oavsett storlek, branschområde, typ av upphandlande enhet och tröskelvärde.

Vi ser ett behov hos Sveriges företagare att förenkla upphandlingsprocessen och har därför samlat upphandlingsannonserna på ett och samma ställe. Med ett bevakningsabonnemang hos oss blir du meddelad om de senaste publicerade upphandlingarna direkt via e-post.

Vi erbjuder dels ett gratis testkonto så du får en chans att utvärdera tjänsten men även ett mer skräddarsytt årsabonnemang. Med ett 12 månaders abonnemang får du större frihet att utforma bevakningen så den passar dig och din verksamhet. Bland annat får du möjligheten att välja till fler CPV-koder och skapa underkonton till dina medarbetare.

Kort och gott har vi allt du behöver för att bli en expert på offentliga upphandlingar, ta kontroll över processen och börja hitta affärerna som gör att din verksamhet växer sig ännu starkare.

Har du några frågor rörande våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss via info@offentligaupphandlingar.se eller på telefon

040-601 17 17

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fyll i din e-postadress i fälten nedan och få vårt nyhetsbrev. Ta del av upphandlingar, unika erbjudanden, inspiration, tips, guider, m.m.

Följ oss på Facebook
Följ oss på LinkedIn