Offentligaupphandlingar.se presenterar idag

upphandlingar till ett värde över 643,7 miljarder kr.

Sök aktuella upphandlingar:

Upphandlande enhet, Sökord, CPV-kod, Län, Ort

om offentligaupphandlingar.se

HITTA UPPHANDLINGAR

Sök bland Sveriges aktuella upphandlingar

AVSLUTADE UPPHANDLINGAR

Sök bland avslutade upphandlingar

BEVAKA UPPHANDLINGAR

Vi erbjuder många olika bevakningssätt

BESTÄLL OFFENTLIGA HANDLINGAR

Förbättra ditt eget anbud eller underlag

VINNA UPPHANDLINGAR

Låt oss guida dig till att bli en vinnare

ANBUDSGUIDEN

Vi hjälper dig att vässa ditt anbud!

BLI EN EXPERT ONLINE!

Genomgå vår utbildning

FAQ OM UPPHANDLINGAR

Är det något du undrar över?

OM OFFENTLIG UPPHANDLING

Lär dig allt om offentliga upphandlingar

PUBLICERA UPPHANDLINGAR

Synliggör dina annonser

RÄTTSFALLSBIBLIOTEK

Sök i Konkurrensverkets rättsfallsbibliotek

BEHÖVER NI HJÄLP?

Kontakta vår kundtjänst

Hitta din upphandlande enhet!

Enhet

Län

Ort

Upphandlingsnyheter

Offentliga UpphandlingarOm oss

Offentligaupphandlingar.se har samlat Sveriges och Europas aktuella offentliga upphandlingar på ett och samma ställe. Du kan vara säker på att hitta vad du söker oavsett storlek, branschområde, typ av upphandlande enhet och tröskelvärde.

Vi ser ett behov hos Sveriges företagare att förenkla upphandlingsprocessen och har därför samlat upphandlingsannonserna på ett och samma ställe. Med ett bevakningsabonnemang hos oss blir du meddelad om de senaste publicerade upphandlingarna direkt via e-post eller SMS.

Vi erbjuder dels ett gratis testabonnemang, så du får en chans att utvärdera tjänsten, och dels ett mer skräddarsytt årsabonnemang. Med ett 12 månaders abonnemang får du större frihet att utforma bevakningen så den passar dig och din verksamhet. Vi ger dig bland annat möjligheten att välja till fler CPV-koder och skapa underkonton till dina medarbetare.

Vi vet att under en upphandlingsprocess blir frågorna många och upphandlingsunderlagen är ofta svårtolkade. Detta kräver snabb och okomplicerad kommunikation med de upphandlande enheterna. Vi har därför skapat Sveriges mest kompletta sökmotor över kontaktuppgifter till alla upphandlande enheter. Allt för att du enkelt ska kunna kontakta rätt enhet i rätt tid.

För att du ska kunna göra så bra affärer som möjligt så har vi även skapat en kort onlineutbildning samt en sammanställning över de vanligaste frågorna rörande offentlig upphandling. Genom några enkla knapptryck kan du ta del av vårt utbildningsmaterial som lär dig dem viktigaste aspekterna och ger dig svar på dem vanligaste frågorna.

Kort och gott har vi allt du behöver för att bli en expert på offentliga upphandlingar, ta kontroll över processen och börja hitta affärerna som gör att din verksamhet växer sig ännu starkare.

Har du några frågor rörande våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss via info@offentligaupphandlingar.se eller på telefon 040-601 17 17!